Van, aki megőrül az ügyfelekért. Van, aki dalban mondja el. Van, aki Mikulást játszik, és van, aki a kutyáival próbálkozik. Az amerikai ügyvédek remekelnek reklámjaikkal, és a magyarok is próbálkoznak... Hogyan (ne) szerezzünk ügyfeleket ügyvédként? Mutatjuk!

ügyvéd reklám vicces őrült dal Mikulás kutya cuki

 

Ellenállhatatlan sárm. Micsoda mozgás. Micsoda rap. Michael A. Naso. Zseniális. Egy kis ízelítő:

Aláírnál egy szerződést, de nem érted, miről van szó? Ügyvédre van szükséged, bizony ám!

Börtönben ülsz, de senki nem teszi le érted az óvadékot? Ügyvéd kell neked, barátom, gyorsan, egy nagymenő.

Van egy céged, és kamatyolsz a titkárnővel? Lehet, hogy, a feleséged nem örülne? Ügyvédre van szükséged, bizony ám!

 
Az ügyvéd bociszemekkel néz ránk a képernyőről, majd átadja a főszerepet csillogó szemű kutyáinak Duke-nak és Cocoa-nak (mert ugye kutyával mindent el lehet adni), akik aztán beleadnak mindent, hogy a "jajj de cukiiii!" reakció után megszülessen bennünk az elhatározás: "Hm. Ez igen. Ennek az ügyvédnek két kutyája is van. Biztos sikeres a szakmájában. Őt választom."

"You need a lawyer? Hire a Dick! Hire me, Eric Dick!" Ki ne akarna Amerikában egy Dickkel megjelenni a tárgyaláson? Meggyőzően mosolyog. Mi őt választanánk.

"Ho-ho-hoo... Oh, no!" - Szegény Télapó szánja lerobbant, az ajándékokat viszont várják a gyerekek... Mi tévő legyen?
Hát felhívja Micheal Hostilot!
Bryan Wilson, Texas Law Hawk. Kissé őrültnek tűnik a fickó első ránézésre. De másodikra is. Kiégett az agyunk. Egy motoron érkezik az üvegfalon át. 
Ezt a magyar gyöngyszemet az ugyvedreklam.hu-n találtuk. Az ügyvédnő a bíróságok és a tudományos konferenciák hőse. Vangelis zenéjére.

Ezzel szemben ennek a magyar irodának már a honlapja is megnyerő, és itt videóban is elmagyarázzák a csalás tényállását. Ezáltal pedig meggyőzik a potenciális ügyfelet, hogy valóban értik a dolgukat.

Te mi alapján választanál ügyvédet? Egyetemisták ebben a kutatásban a te véleményedre kíváncsiak. Számít, mit gondolsz! Oszd meg velünk!
***
Ha nem szeretnél lemaradni további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a Facebookon!

ügyvéd reklám vicces őrült dal Mikulás kutya cuki

Tóth Mónika